­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Lifting Μηρών & Βραχιόνων

Lifting Μηρών

Ένα ιδιαίτερο πρόβλημα χαλάρωσης, είναι αυτό της περιοχής των μηρών. Η ηλικία, η μεταβολή βάρους και διάφοροι άλλοι λόγοι, προκαλούν χαλάρωση στη περιοχή των μηρών και ένα χαρακτηριστικό »κρέμασμα» στην εσωτερική τους πλευρά.

 • Πως γίνεται το Lifting μηρών?

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Η επέμβαση μπορεί να γίνει με ολική ή τοπική αναισθησία ανάλογα με τις απαιτήσεις του ασθενούς. το  Lifting μηρών, επιτρέπει την αναδόμηση και αναδιοργάνωση των χαλαρών ιστών του μηρού με την αφαίρεση του λίπους και του δέρματος που βρίσκονται σε περίσσεια. Συχνά γίνεται σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση. Η δερμολιττεκτομή, γίνεται στην εσωτερική πλευρά του μηρού, όπου μετά από ακριβείς σχεδιασμούς και μετρήσεις, οριοθετούμε το μέγεθος της αφαίρεσης και σχεδιάζουμε τη βέλτιστη δυνατή και λιγότερο εμφανή τομή. Αν μπορούμε, περιορίζουμε τη τομή σε μέγεος εσωτερικά, αλλά πολύ πιο συχνά, παρουσιάζεται η ανάγκη να γίνει τομή κατά μίκος του μηρού που σαφώς δημιουργεί μια λιγότερο κρυφή ουλή.
   
   
  Το πλάνο της επέμβασης προχωρά ανά περίπτωση.
  Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1,5 ώρα και αν γίνει με τοπική αναισθησία ή μέθη ο ασθενής μπορεί αν επιστρέψει σπίτι του αμέσως. Αν γίνει με ολική αναισθησία, επιστρέφει σπίτι του μετά από 5-6 ώρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα, (δεν βγαίνουν) εκτός από ένα ή δυο σημεία τα από τα οποία τα ράμματα αφαιρούνται την 10η μετεγχειρητική ημέρα. Μετά το χειρουργείο, τοποθετείται ένας ελαστικός επίδεσμος στη περιοχή για περίπου 48 ώρες.

 

 
 
 
 
­
Real Time Web Analytics