­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Αιδοιοπλαστική

σχετικά εικόνα ΑιδοιοπλαστικήςΟ τοκετός, η ηλικία, η μεγάλη απώλεια βάρους, μπορούν να προκαλέσουν χαλάρωση των μυών και των ιστών στη περιοχή του αιδοίου, με αποτέλεσμα η ενδιαφερόμενη να νιώθει άβολα με την εμφάνιση των γεννητικών της οργάνων, πράγμα που της δημιουργεί ανασφάλεια και σαφώς δυσκολεύει την ομαλή σεξουαλική της ζωή.

 

 • Τι είναι η αιδοιοπλαστική?

  Η επέμβαση αυτή, περιλαμβάνει την αύξηση ή μείωση των χειλιών του αιδοίου (εσωτερικών και εξωτερικών) και αν χρειαστεί, τη μείωση του εύρους του κόλπου.

  διάφοροι τύποι χειλέων αιδίου

 • Ποια είναι η προ-εγχειρητική διαδικασία?

  Αιδοιοπλαστική - μείωση εύρους κόλπου

  Αιδοιοπλαστική - πυελική ενίσχυση των μυώνΗ αιδοιοπλαστική είναι μια επέμβαση που αναλύεται με κάθε λεπτομέρεια μεταξύ του γιατρού και της ασθενούς. Η κάθε γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή περίπτωση, διότι έτσι είναι. Ο γιατρός θα μελετήσει την ανατομία των εξωτερικών γεννητικών οργάνων και θα σας ενημερώσει για τη μέθοδο χειρουργικής επανόρθωσης του προβλήματος.

   

   

   

  Η επέμβαση γίνεται 10 μέρες πριν ή μια εβδομάδα μετά τη περίοδο. Είναι απαραίτητη η διακοπή του καπνίσματος και η λήψη αντιπηκτικών για τουλάχιστον 10 μέρες πριν και 10 μέρες μετά την επέμβαση.

 • Πως γίνεται η επέμβαση?

  Αιδοιοπλαστική - πριν και μετά (ενδεικτική απεικόνιση)

  Ο πλεονάζοντας ιστός, αφαιρείται και ανανεούται με τη χρήση ενός μηχανήματος laser. Έπειτα, με απορροφήσιμα ράμματα (που δεν αφαιρούνται) γίνεται συρραφή για να επιτευχθεί σύγκλιση του δέρματος. Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου 2 ώρες και γίνεται με τοπική αναισθησία. Η ουλή που δημιουργείται είναι αόρατη και ο ελάχιστος πόνος που μπορεί να προκύψει για τις επόμενες 2 μέρες, αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα.

   

 • Πόσο διαρκεί η ανάρρωση?

  Η ανάρρωση διαρκεί περίπου 4 μέρες. Η παραμονή στη κλινική είναι μερικές ώρες. Ο γιατρός θα σας δώσει οδηγίες για την υγιεινή της περιοχής και για σεξουαλική αποχή διάρκειας περίπου 3 εβδομάδων. Σε 4 μέρες μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας. Ο γιατρός που γνωρίζει καλά την ανατομία και τη λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων, μπορεί να ελαττώσει το χρόνο ανάρρωσης και με σωστή μετεγχειρητική παρακολούθηση αλλά και συνέπεια στις οδηγίες του, η ζωή σας επιστρέφει στους απόλυτα φυσιολογικούς της ρυθμούς γρήγορα και με ασφάλεια. Το σεξ επιτρέπεται μετά από 3 εβδομάδες.

 

 
 
­
Real Time Web Analytics