­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Αυξητική πέους

Το ποιο είναι το φυσιολογικά ανατομικό μήκος ή πάχος του πέους δεν αναφέρεται στα περισσότερα βιβλία ανατομίας. Παρόλα αυτά, όλο και περισσότεροι άνδρες, ενδιαφέρονται πολύ για την απόκτηση ενός μεγαλύτερου πέους άσχετα με τον αν αντιμετωπίζουν κάποιο λειτουργικό πρόβλημα.

 

Η αυξητική πέους, μπορεί να γίνει σε δύο άξονες: είτε κατά μήκος μόνο, είτε περιμετρικά (πάχος), ή ακόμα και συνδυαστικά, που είναι και το πιο συχνό.

 • Πως γίνεται η επέμβαση?

  Περίπου το ένα τρίτο έως κ το ήμισυ του πέους, είναι στο εσωτερικού του σώματος. Εκεί συνδέεται με συγκεκριμένους συνδέσμους με την κάτω επιφάνεια του ηβικού οστού. Κατά τη στύση, οι σύνδεσμοι αυτοί, βοηθούν το πέος να ανορθώνεται πάνω από το ηβικό οστό. Όταν χειρουργικά αποδεσμεύσουμε τον κεντρικό από αυτούς τους συνδέσμους, μεγαλύτερο μήκος του πέους έρχεται έξω απ το σώμα, επιτρέποντάς του να φαίνεται μεγαλύτερο και να εξέχει περισσότερο στην περιοχή εκτός της κοιλιάς, δίνοντάς του εν κατακλείδι περισσότερο λειτουργικό μήκος. Η επέμβαση, δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα σε καμία περίπτωση.

  Ανάλογα με το σωματότυπο, μπορεί να χρειαστεί λιποαναρρόφηση στη περιοχή της κοιλιάς.

  Στην ουσία, δεν αυξάνεται το μέγεθος του πέους, απλά «ξεθάβεται» ένα τμήμα του που ήδη υπάρχει και βρίσκεται μέσα σε περιβάλλοντες ιστούς.

  Η επέμβαση γίνεται με ολική αναισθησία και διαρκεί 2 ώρες.

  Ο ασθενής φεύγει από τη κλινική την ίδια μέρα φορώντας έναν ειδικό κορσέ. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και δεν αφαιρούνται. Οι τομές γίνονται στις πτυχές του δέρματος και δεν είναι ορατές.

  Το σεξ επιτρέπεται 3 εβδομάδες μετά το χειρουργείο.

  Για την πάχυνση του πέους, η συνήθης μέθοδος είναι η χρήση του δικού μας λίπους, το οποίο αφού το αφαιρέσουμε με ειδικές μικροκάνουλες από τη κοιλιά ή από όπου αλλού υπάρχει, το επεξεργαζόμαστε και το εγχέουμε σε όλο το σώμα του πέους. Έτσι επιτυγχάνουμε μεγάλη αύξηση της περιμέτρου, δηλαδή πάχυνση του πέους. Το λίπος αυτό, απορροφάται κατά 50%, οπότε θα χρειαστεί για μια δεύτερη φορά να επαναλάβουμε τη διαδικασία, για ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

  Μια άλλη μέθοδος πάχυνσης του πέους με μόνιμα αποτελέσματα είναι η τεχνική με τη χρήση των λεγόμενων Scaffolds. Πρόκειται για ένα είδος ειδικών βιολογικών ενθεμάτων, σαν σφουγγαράκια τα οποία τοποθετούνται κατά μήκος του σώματος του πέους και μεγαλώνουν τον όγκο του.

 • Τι πρέπει να γνωρίζω πριν την επέμβαση?

  Όπως και πριν από κάθε χειρουργική επέμβαση, ο γιατρός θα ζητήσει ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό, θα σας διακόψει τα αντιπηκτικά φάρμακα (ασπιρίνες, αντιφλεγμονώδη) για μια εβδομάδα πριν και μια μετά το χειρουργείο και θα σας ζητήσει να διακόψετε το κάπνισμα για 4-5 μέρες πριν την επέμβαση.

  Κάποιες επιπλοκές όπως οίδημα, μώλωπες αιμορραγία είναι δυνατόν να εμφανιστούν, όμως σε χέρια γιατρού με εμπειρία στο θέμα, οι πιθανότητες ελαχιστοποιούνται.

 

 
­
Real Time Web Analytics