­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Αυξητική ή Μειωτική Γάμπας

Γιατί αυξητική γάμπας; Γιατί οι γάμπες δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση!


Τα πολύ αδύνατα πόδια ( οι κνήμες συγκεκριμένα), η συσσώρευση λίπους στις γάμπες και στα γόνατα, οι τραυματισμοί και οι τυχόν εκ γενετής δυσμορφίες στις γάμπες χαλάνε οπτικά ένα από τα πιο δυνατά θέλγητρα στις γυναίκες. Οι καλοσχηματισμένες γάμπες ενισχύουν τη σεξουαλικότητα της γυναίκας και τονώνουν την αυτοπεποίθησή της. Τα τελευταία χρόνια είναι μια επέμβαση που έχει αποκτήσει θαυμαστές και στο αντρικό φύλο. Δίνεται επίσης, λύση στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στις γάμπες και δημιουργεί την αίσθηση των στραβών ποδιών.
 

 • Αυξητική Γάμπας -Calf Augmentation

  Η αυξητική γάμπας γίνεται με τρεις τρόπους:
   
  1. Τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης
  2. Μεταφορά λίπους
  3. Έγχυση υαλουρονικού οξέος

 • Τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης

  Με μια μικρή τομή πίσω από το γόνατο, ο γιατρός θα τοποθετήσει κάτω απ’ την περιτονεία του γαστροκνημίου μυ, το κατάλληλο σχήμα ενθέματος σιλικόνης για τη δική σας περίπτωση. Είναι μια επέμβαση που γίνεται με μέθη ή επισκληρίδιο αναισθησία. Η επέμβαση διαρκεί μια ώρα. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και εντυπωσιακά. Η γάμπα δείχνει πιο «γεμάτη», πιο δυνατή και πιο καλλίγραμμη. Οι μετεγχειρητικές επιπλοκές είναι σπάνιες, όταν βρίσκεστε σε έμπειρα χέρια.


  Οι ασθενείς διανυκτερεύουν ένα βράδυ στη κλινική και επιστρέφουν στην εργασία τους μετά από μια εβδομάδα. Για 7 μέρες θα πρέπει να φοράτε αντιθρομβωτικές κάλτσες. Καλό θα είναι για το πρώτο καιρό να τοποθετούνται τα πόδια σε μαξιλάρια όταν καθόσαστε. Μπορείτε να περπατήσετε αμέσως αλλά με μέτρο. Καλό θα είναι να αποφύγετε για 2-3 εβδομάδες την έκθεση στον ήλιο. Πλήρης αποκατάσταση και επιστροφή στο γυμναστήριο γίνεται μετά τις 4 εβδομάδες

 • Μεταφορά λίπους

  Η μεταφορά λίπους γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν χρήζει νοσηλείας. Με τη διαδικασία αυτή, αφαιρούμε λίπος από άλλες περιοχές του σώματος και αφού το επεξεργαστούμε, το εμφυτεύουμε στις γάμπες με λεπτές σύριγγες. Είναι μια διαδικασία χωρίς επιπλοκές, εφόσον το υλικό που χρησιμοποιούμε (λίπος) προέρχεται απ’ το ίδιο μας το σώμα, όμως ο όγκος που μπορούμε να πετύχουμε είναι μικρότερος από εκείνον που επιτυγχάνεται με τα ενθέματα σιλικόνης. Επίσης, λόγω του ότι το λίπος απορροφάται από τον οργανισμό, μπορεί να χρειαστεί η επανάληψη της διαδικασίας 2 ή και 3 φορές.

 • Έγχυση υαλουρονικού οξέος

  Με τοπική αναισθησία και χωρίς τομές γίνεται έγχυση υαλουρονικού οξέος μεγάλης πυκνότητας, για τη ενίσχυση του όγκου της γάμπας. Σε 12-18 μήνες όμως χρειάζεται η επανάληψη της διαδικασίας διότι το υαλουρονικό, απορροφάται από τον οργανισμό.
   

 • Μειωτική γάμπας

  Για τις πολύ ογκώδεις και παχιές γάμπες, η μικρολιποαναρρόφηση και η λιπογλυτπική είναι η ιδανική λύση για τη λέπτυνση και τη γράμμωση τους. Ειδικά στη γάμπα, με τη η λιπογλυπτκή μπορούν να αναδειχθούν οι καμπυλότητές της και η λεπτή ιδιαίτερα ελκυστική περιοχή πάνω από τους αστραγάλους.
   

 • Ποια είναι η προ-εγχειρητική διαδικασία?

  Η συνάντηση με το γιατρό είναι πολύ σημαντική για να εξεταστεί το φλεβικό σύστημα των κάτω άκρων. Πρέπει να γίνει λεπτομερής ιατρική εξέταση για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο φλεβικής ανεπάρκειας, κιρσών ή θρομβώσεων(στις περισσότερες υγιείς γυναίκες δεν προκύπτουν τέτοια θέματα) και εφόσον όλα τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά προχωράμε στον προγραμματισμό της επέμβασης. Θα πρέπει να διακοπεί η λήψη αντιπηκτικών χαπιών και το κάπνισμα για 1 εβδομάδα πριν και μια μετά την επέμβαση.

 • Ποια μέθοδο εφαρμόζετε στην μειωτική γάμπας και τι πρέπει να ξέρω?

  Ο συνδυασμός λιπόλυσης ή μικρολιποαναρρόφησης με laser και λιπογλυπτικής, επιτρέπει στον γιατρό να αφαιρέσει λίπος από τα βαθύτερα αλλά και τα πιο επιφανειακά στρώματα της γάμπας, έτσι ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα. Λόγω του ότι η γάμπα έχει πολλά αγγεία κι έχει πολύ ιδιαίτερη ανατομία ο γιατρός σχεδιάζει την επέμβαση με ιδιαίτερη προσοχή. Αυτός είναι και ο λόγος που η κλασσική λιποαναρρόφηση δεν είναι η κατάλληλη μέθοδος για τη μείωση του όγκου της γάμπας. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και η ασθενής επιστρέφει την ίδια μέρα σπίτι της και στη καθημερινότητά της. Η παρουσία επιπλοκών είναι σπανιότατη και το όποιο οίδημα και μελανιές, εξαφανίζονται πολύ γρήγορα.

 

 
 
 
 
 
 
 
­
Real Time Web Analytics