­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Lifting Μηρών & Βραχιόνων

Βραχιονοπλαστική – lifting Βραχιόνων

Lifting ΒραχιόνωνΈνα ιδιαίτερο πρόβλημα χαλάρωσης, είναι αυτό της περιοχής των βραχιόνων, δηλαδή των μπράτσων. Η ηλικία, η μεταβολή βάρους και διάφοροι άλλοι λόγοι, προκαλούν χαλάρωση στη περιοχή των μπράτσων και ένα χαρακτηριστικό »κρέμασμα» στην εσωτερική τους πλευρά.

 

 • Πως γίνεται η βραχιονοπλαστική?

  Lifting Βραχιόνων πριν - μετάΗ επέμβαση μπορεί να γίνει με ολική ή τοπική αναισθησία ανάλογα με τις απαιτήσεις του ασθενούς. Η βραχιονοπλαστική, επιτρέπει την αναδόμηση και αναδιοργάνωση των χαλαρών ιστών του βραχίονα με την αφαίρεση του λίπους και του δέρματος που βρίσκονται σε περίσσεια. Συχνά γίνεται σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση. Η δερμολιττεκτομή, γίνεται στην εσωτερική πλευρά του βραχίονα, όπου μετά από ακριβείς σχεδιασμούς και μετρήσεις, οριοθετούμε το μέγεθος της αφαίρεσης και σχεδιάζουμε τη βέλτιστη δυνατή και λιγότερο εμφανή τομή. Αν μπορούμε, περιορίζουμε τη τομή στη περιοχή της μασχάλης, αλλά πολύ πιο συχνά, παρουσιάζεται η ανάγκη να γίνει τομή μέχρι τον αγκώνα που σαφώς δημιουργεί μια λιγότερο κρυφή ουλή.
   
   
  Το πλάνο της επέμβασης προχωρά ανά περίπτωση.
   
  Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1,5 ώρα και αν γίνει με τοπική αναισθησία ή μέθη ο ασθενής μπορεί αν επιστρέψει σπίτι του αμέσως. Αν γίνει με ολική αναισθησία, επιστρέφει σπίτι του μετά από 5-6 ώρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα, (δεν βγαίνουν) εκτός από ένα ή δυο σημεία τα από τα οποία τα ράμματα αφαιρούνται την 10η μετεγχειρητική ημέρα. Μετά το χειρουργείο, τοποθετείται ένας ελαστικός επίδεσμος στη περιοχή για περίπου 48 ώρες.

 
 
 
 
­
Real Time Web Analytics