­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Body lift μετά από επέμβαση παχυσαρκίας

Σημεία Body lift μετά από επέμβαση παχυσαρκίαςΌταν ένας ασθενής έχει χάσει πολλά κιλά, είτε έχει υποβληθεί σε γαστρικό by pass, sleeve ή έχει τοποθετήσει δακτύλιο και η απώλεια βάρους είναι μεγάλη-χρειάζεται μια νέα επέμβαση, πλαστικής χειρουργικής αυτή τη φορά.

 

Η μεγάλη απώλεια βάρους, συχνά συνδυάζεται και με χαλάρωση του δέρματος, η οποία δημιουργεί ένα αισθητικό αποτέλεσμα που απέχει πολύ από το ζητούμενο. Έτσι ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί-μετά από ένα χρόνο κι αφού έχει σταθεροποιηθεί το βάρος του-σε μια συνδυαστική επέμβαση, που θα αφαιρέσει τη περίσσια του δέρματος και θα κάνει το σώμα να φαίνεται πιο σφιχτό. Η πλαστική χειρουργική είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις και ακολουθεί τις επεμβάσεις βαριατρικής. Μετά από όλη τη μεγάλη προσπάθεια για την απώλεια βάρους είναι κρίμα να βλέπετε το σώμα σας «κρεμασμένο» (στήθος, μπράτσα, κοιλιά, μηροί, γλουτοί). Αυτό δημιουργεί προβλήματα και στη ψυχική υγεία του ασθενούς και μειώνει την αυτοπεποίθησή του. Η ολική ανόρθωση σώματος (body lift) είναι στις περισσότερες περιπτώσεις η καταλληλότερη μέθοδος για άτομα που έχουν βιώσει δραματική απώλεια βάρους. Ανάλογα με την κατάσταση της επιδερμίδας, ο ασθενής μπορεί να υποβληθεί σε lower body lift-lift του κάτω μέρους του σώματος-, ανόρθωση στήθους, βραχιονοπλαστική και face lift.

Body lift μετά από επέμβαση παχυσαρκίας στη κοιλιακή περιοχή

Η επέμβαση του Body-lift είναι μια χειρουργική διαδικασία 7 ωρών περίπου. Μπορεί να διορθώσει τα προβλήματα χαλάρωσης στη κοιλιά, στους γλουτούς (μέσα κι έξω) και στο κάτω μέρος της πλάτης.

Σε μια δεύτερη επέμβαση, γίνονται διορθώσεις στο στήθος, στα χέρια και στο πρόσωπο.

Οι επεμβάσεις βαριατρικής βοηθούν στην μείωση του βάρους και την απομάκρυνση του λίπους. Στην ομορφότερη εικόνα του σώματος αλλά και στην πιο υγιή, μόνο η πλαστική χειρουργική μπορεί να συνδράμει. Το πότε θα γίνει η κάθε επέμβαση και πως θα γίνει είναι ένα θέμα που θα συζητήσετε εκτενώς με το γιατρό ο οποίος θα φροντίσει για την πλήρη μεταμόρφωση του σώματος αλλά και του προσώπου σας.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
­
Real Time Web Analytics