­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Αντιμετώπιση Ρυτίδων – ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

ΕΝΕΣΕΙΣ BOTOX Η DYSPORT

ΕΝΕΣΕΙΣ BOTOX Η DYSPORT

Αντιμετώπιση Ρυτίδων – ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

ΕΝΕΣΕΙΣ BOTOX Η DYSPORT

Αντιμετώπιση Ρυτίδων – ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Αντιμετώπιση Ρυτίδων

Αντιμετώπιση Ρυτίδων – ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ 

 

Η πρόοδος στην Αισθητική Χειρουργική και οι νέες τεχνολογίες έχουν δώσει νέες λύσεις στην αντιμετώπιση των ρυτίδων που περιλαμβάνουν εκτός από τις επεμβατικές μεθόδους και πλήθος μη επεμβατικών τεχνικών που καθυστερούν την επεμβατική αντιμετώπιση από 5 έως 10 χρόνια. Αναγνωρίζοντας κι έχοντας βαθιά γνώση ότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός, προτείνουμε λύσεις ομορφιάς στον κάθε ενδιαφερόμενο ανάλογες με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Το επιτυχημένο αποτέλεσμα εξαρτάται από τη σωστή συμβουλευτική προσέγγιση του ενδιαφερόμενου και την πολυετή χειρουργική εμπειρία του Πλαστικού & Επανορθωτικού Χειρουργού.

 

 

Αντιμετώπιση Ρυτίδων - Botox

Ενέσεις Botox ή Dysport

Και τα δύο παραπάνω ενέσιμα υλικά εμποδίζουν την κίνηση των μυών.

 

Με αυτόν τον τρόπο απαλύνονται οι γραμμές της έκφρασης και εξαφανίζονται οι λεπτές ρυτίδες. Η δράση τους διαρκεί 3-6 μήνες. Σταδιακά μεταβολίζονται από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα οι μύες να ανακτούν και πάλι την κινητικότητα τους.

Το Botox, (εμπορική ονομασία φαρμάκου: botox, dysport, vistabel), είναι η βουτυλινική τοξίνη ή αλλαντο-τοξίνη και είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται στην ιατρική από την δεκαετία του ’70 για την άρση της σπαστικότητας και της μυϊκής δυσκαμψίας. Την τελευταία δεκαετία, το φάρμακο έγινε δημοφιλές για τη χρήση του και τα εξαιρετικά αποτελέσματά του, στην Αισθητική Ιατρική. Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεραπεία έχει πάρει έγκριση από το FDA.

Πώς λειτουργεί το Botox;

Η λειτουργία του Botox συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματισθεί οι στατικές ρυτίδες, με την αδρανοποίηση των μυών που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους, επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους. Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί, η δράση του Botox, που δεν επιτρέπει την κίνηση των μυών, οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους.

Σε ποια σημεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Botox;

Το Botox χρησιμοποιείται στις ρυτίδες του μεσόφρυου, του ριζορρίνιου, του μετώπου, γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στα πλάγια της μύτης, γύρω από το στόμα, στο πηγούνι, στον λαιμό, στο μπούστο (άνω θωρακικό τοίχωμα) και σε άλλα σημεία.

Nofretiti – Botox

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική ανανέωσης του λαιμού και του προσώπου. Διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου που έχει υποστεί χαλάρωση, με έμφαση στο V του προσώπου (πιγούνι, μάγουλα) και το λαιμό. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Η επιστροφή στο καθημερινό πρόγραμμα γίνεται άμεσα.

Υαλουρονικό Οξύ

Αντιμετώπιση Ρυτίδων - εφαρμογής του Υαλουρονικού οξέος

το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια δοκιμασμένη αποτελεσματική, μη επεμβατική θεραπεία ομορφιάς. Το ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ είναι η τεχνητή μορφή μιας βιοσυμβατής ουσίας, η οποία υπάρχει στον οργανισμό μας. Αυτή η βιοσυμβατή ουσία εγχύεται με λεπτές βελόνες στις γραμμές των ρυτίδων και “γεμίζει” τα κενά δίνοντας έτσι όγκο στο δέρμα

 

Ενδείξεις υαλουρονικού οξέος

Το υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται για το γέμισμα στις ρινοπαρειακές και ρινοχειλικές αύλακες. Με την εφαρμογή της θεραπείας σβήνουν άμεσα οι ρυτίδες «καπνιστού», απαλύνονται οι βαθιές γραμμές που βρίσκονται ανάμεσα στη μύτη και τα μάγουλα, όπως επίσης και οι γραμμές που δημιουργούνται σε μεγαλύτερες ηλικίες, από την άκρη των χειλιών έως το πηγούνι. Η δράση του διαρκεί περίπου 1 χρόνο.

Διαδικασία εφαρμογής του Υαλουρονικού οξέος

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και είναι ανώδυνη αφού πάντοτε προηγείται η χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας στα σημεία εφαρμογής. Το διαφανές άχρωμο και άοσμο gel υαλουρονικού οξέος, εγχύεται με μια πολύ λεπτή βελόνη μέσα στους ιστούς των περιοχών που παρουσιάζουν το πρόβλημα. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το βάθος της ρυτίδας, διατίθεται σε δύο ή τρεις διαφορετικές πυκνότητες, για άριστο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.

Μετά την εφαρμογή

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και δεν χρειάζεται αποχή από τις καθημερινές ασχολίες.

Fractional Laser

Αντιμετώπιση Ρυτίδων - Fractional Laser

το Fractional Laser είναι η εξέλιξη των lasers στην νεαροποίηση του προσώπου με το επιπλέον πλεονέκτημα της απόλυτης στόχευσης της θεραπείας, στα σημεία που θέλουμε να διορθώσουμε. Το σύστημα αυτό ενδείκνυται για την απάλειψη των λεπτών γραμμών που χαράζει ο χρόνος στο πρόσωπο, των κηλίδων και των ουλών ακμής.


H τεχνική αυτή σαρώνει την περιοχή του προσώπου, στοχεύοντας στα προβληματικά σημεία. Μετά την εφαρμογή υπάρχει ελαφρά ερυθρότητα στο δέρμα η οποία εξαφανίζεται πλήρως μετά από 4 – 5 ημέρες κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, λείο και λαμπερό. Σταδιακά σε διάστημα 2 - 3 μηνών το δέρμα ανακτά τη σφριγηλότητά του καθώς η εφαρμογή της θεραπείας με το fractional laser ενεργοποιεί την διαδικασία ανάπλασης του κολλαγόνου.

Πώς λειτουργεί

Tο Fractional Laser είναι σε θέση να θεραπεύει με ακρίβεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες laser, οι οποίες διεισδύουν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για να εξαλείψουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρά του. Με το Fractional laser, οι ακτίνες laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό.

Το Fractional είναι το μόνο ιατρικό laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Το Fractional Laser είναι ιδανικό για:

 • Ανάπλαση προσώπου

 • Θεραπεία ρυτίδων

 • Φωτογήρανση

 • Θεραπεία ραγάδων

 • Σύσφιξη προσώπου

 • Fractional laser σώματος

 • Κηλίδες – πανάδες

 • Ουλές ακμής

 • Σημάδια

Ποια είναι τα οφέλη του Fractional Laser;

 • Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και το μέγεθος των πόρων

 • Ομαλοποιεί τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

 • Σβήνει τις ανεπιθύμητες καφέ κηλίδες, τις γνωστές πανάδες

 • Ομαλοποιεί την εμφάνιση από σημάδια ακμής και μετεγχειρητικές ουλές

 • Αναζωογονεί τον λαιμό, το στήθος και τα χέρια

 • Απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας

 • Δίνει απαλότερη, πιο φρέσκια και νεανική όψη αλλά και υφή στο δέρμα

 

Επίσημες εγκρίσεις

Η θεραπεία Fractional Laser έχει λάβει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA, για τις παρακάτω ενδείξεις:

 • Ρυτίδες γύρω από τα μάτια (περιοφθαλμικές ρυτίδες).

 • Σημάδια από τον ήλιο και την ηλικία (πανάδες).

 • Σκούρες κηλίδες και μέλασμα (μάσκα εγκυμοσύνης).

 • Ουλές ακμής και μετεγχειρητικά σημάδια ή ουλές.

 • Skin Resurfacing – Αναζωογόνηση Δέρματος

Πόσες θεραπείες Fractional Laser θα χρειαστώ και πόσο θα απέχουν μεταξύ τους;

Κλινικές μελέτες έδειξαν, ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, τα μέγιστα αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί μετά από 3 έως 5 συνεδρίες, οι οποίες συνήθως απέχουν μεταξύ τους από 2 έως 6 εβδομάδες.

Μεσοθεραπεία με Βλαστοκύτταρα

Η Μεσοθεραπεία με την έγχυση Βλαστοκυττάρων (PRP – Platelet Rich Plasma), είναι μια θεραπεία στην οποία χρησιμοποιούνται τα δικά μας βλαστοκύτταρα, από το δικό μας αίμα, για την ανανέωση του προσώπου μας.

Διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή: παίρνουμε αίμα από την ενδιαφερόμενη και μετά από επεξεργασία, το διαχωρίζουμε σε πλάσμα (πλούσιο σε βλαστοκύτταρα) και αίμα. Κατόπιν μέσω πρόστυξης, με έναν ειδικό ενεργοποιητή των βλαστοκυττάρων, γίνεται η ενέσιμη θεραπεία σε όποιο σημείο επιθυμούμε να νεαροποιήσουμε. Έτσι, πρόσωπο, ντεκολτέ, χέρια, παίρνουν ξανά τη χαμένη τους ελαστικότητα και λάμψη. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 25 – 30 λεπτά και χρησιμοποιούμε τοπική αναισθησία.

 
­
Real Time Web Analytics