­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Αυξητική Ζυγωματικών

Τα ζυγωματικά, τα «μήλα» του προσώπου ήταν ανέκαθεν δείγμα νεότητας και ομορφιάς. Η μεγάλη όμως απώλεια κιλών και η φυσική φθορά, κάνουν τα ζυγωματικά να φαίνονται άδεια, με αποτέλεσμα να τονίζεται η ρινοπαρειακή αύλακα. Έτσι το πρόσωπο φαίνεται γερασμένο και κουρασμένο.
 

 • Με ποιους τρόπους μπορώ να «γεμίσω» τα ζυγωματικά μου?

  Η αύξηση των ζυγωματικών, μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:
  1. Χειρουργικά, με τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης στα ζυγωματικά
  2. Με λιποπροσθετική, με μεταμόσχευση λίπους από το ίδιο σας το σώμα
  3. Με ενέσιμα υλικά, όπως το υαλουρονικό οξύ Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και χαρίζει όμορφες γωνίες στο πρόσωπο.

 • Χειρουργική αύξηση ζυγωματικών

  Μέσω του υπολογιστή και του προγράμματος προσομοίωσης ο χειρουργός θα μελετήσει με τον ενδιαφερόμενο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επέμβαση είναι μικρής διάρκειας και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες επεμβάσεις. Τα ενθέματα σιλικόνης εισάγονται -μέσω μικρών τομών στο εσωτερικό του στόματος-  στα ζυγωματικά, οπότε δεν υπάρχουν και εμφανείς τομές.

 • Πόσο διαρκεί η ανάρρωση?

  Μετά την επέμβαση, δεν χρειάζεται νοσηλεία. Ο ασθενής θα έχει ένα ελαφρύ οίδημα στο πρόσωπο, το οποίο υποχωρεί μέσα σε 4-8 μέρες ανάλογα με τον οργανισμό του. Μόλις υποχωρήσει το οίδημα, ο ασθενής επιστρέφει στους φυσιολογικούς του ρυθμούς. Τα αποτελέσματα βελτιώνονται συνεχώς για τους επόμενους 2-3 μήνες.

 • Με ποια επέμβαση είναι ιδανικό να συνδυαστεί η αυξητική ζυγωματικών?

  Εάν ο ασθενής χρειάζεται και βλεφαροπλαστική, τότε τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται στα ζυγωματικά από τις τομές της βλεφαροπλαστικής , οπότε και δεν χρειάζεται να γίνουν οι τομές μέσα στο στόμα. Επίσης η εισαγωγή των ενθεμάτων μπορεί να γίνει και μέσω των τομών του facelift, αν υπάρχει τέτοια ανάγκη.

 
 
­
Real Time Web Analytics