­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

μεταφορά λίπους από σημεία τους σώματός με περίσσεια ...

...σε σημεία που χρειάζονται γέμισμα

lifting χεριών

Γεμίσει Ρυτίδες

Γεμίσει Χείλη

ανασηκώσει ζυγωματικά

Λιποπροσθετική-Βλαστοκύτταρα

Η μεταφορά λίπους από σημεία τους σώματός μας με περίσσεια σε σημεία που χρειάζονται γέμισμα, θεωρείται το μέλλον της αισθητικής χειρουργικής. Με υλικό από τον ίδιο οργανισμό, είναι μια τελείως ακίνδυνη διαδικασία, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το λίπος το οποίο συνήθως λαμβάνεται από κοιλιά και μηρούς, χρησιμοποιείται για να «γεμίσει» ρυτίδες και χείλη, να ανασηκώσει ζυγωματικά καθώς και για να κάνουμε lifting χεριών.

  • Ποια είναι η διαδικασία?

    Αρχικά, επιλέγεται ένα σημείο του σώματος με περίσσεια λίπους και με ειδικές κάνουλες αναρροφάται μικρή ποσότητα λιποκυττάρων. Έπειτα, το υλικό τοποθετείται σε ειδικό μηχάνημα όπου γίνεται πλύση και φυγοκέντρισή του. Κατόπιν, το καθαρό και συμπυκνωμένο λίπος, τοποθετείται σε μικρές σύριγγες και είναι έτοιμο για εμφύτευση μέσω λεπτής βελόνας. Συνήθως δε χρειάζεται τοπική αναισθησία. Ο πόνος της έγχυσης ελαχιστοποιείται με ψύξη του σημείου χρησιμοποιώντας παγοκύστες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές και εντυπωσιακό.

  • Τι πρέπει να κάνω μετά την εμφύτευση?

    Για περίπου 1-2 μέρες θα υπάρχει ένα μικρό οίδημα το οποίο υποχωρεί. Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζει η ασθενής, είναι ότι μετά από 4-6 εβδομάδες, κάποια ποσότητα λίπους απορροφάται από τον οργανισμό, οπότε και θα πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία. Μετά τη πρώτη φορά ο γιατρός κρατά κατεψυγμένο λίπος τους ασθενούς (μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και 3 μήνες στη ψύξη) οπότε επιταχύνονται οι χρόνοι και γίνεται πιο απλή όλη η εφαρμογή. Το 30%-60% του εμφυτευμένου λίπους επιζεί μόνιμα στη περιοχή και συμπεριφέρεται όπως το λίπος που προϋπήρχε εκεί. Η μεταμόσχευση λίπους είναι μια διαδικασία που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια ζωής (4-10 χρόνια). Επιπροσθέτως είναι απόλυτα ασφαλής διότι γινόμαστε οι ίδιοι δότες του υλικού (λίπος) το οποίο θα χρησιμοποιηθεί.
     
    Για περισσότερες πληροφορίες σε ερευνιτικό επίπεδο μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ

 
 
 
 
 
­
Real Time Web Analytics