­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Αυξητική χειλιών

Πώς πρέπει όμως να δείχνουν τα τέλεια χείλη;

Τέλεια αναλογία από το ανώτερο σημείο του άνω χείλους μέχρι το κατώτερο σημείο του κάτω χείλους
 
Η αναλογία από το ανώτερο σημείο του άνω χείλους μέχρι το κατώτερο σημείο του κάτω χείλους πρέπει να είναι 1/2.
 
 
 
 
Νεανικά συμμετρικά χείλη, το τόξο του Έρωτα

Στα νεανικά συμμετρικά χείλη το τόξο του Έρωτα, όπως λέγεται, το πάνω περίγραμμα του άνω χείλους είναι καλοσχηματισμένο, έντονο  κι ευδιάκριτο
 
 
 
 
Αυλάκι που ξεκινά από τη ρινική βάση, και τελειώνει στο τόξο του έρωτα

Έντονο είναι και το αυλάκι (το φίλτρο με τις δύο στήλες αριστερά και δεξιά), που ξεκινά από τη ρινική βάση, και τελειώνει στο τόξο του έρωτα, δίνοντας όγκο στο πάνω χείλος, ο οποίος χάνεται με το πέρασμα του χρόνου. 
Αυξητική Χειλιών
 
Το άνω χείλος πρέπει να προεξέχει 1 έως 2 mm από το κάτω χείλος
 
Επίσης, το άνω χείλος πρέπει να προεξέχει 1 έως 2 mm από το κάτω χείλος. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Βέβαια επειδή η αισθητική είναι προσωπική υπόθεση, οι αναλογίες μπορεί να αλλάζουν σύμφωνα με την επιθυμία των ενδιαφερομένων. 
 
 

Τεχνική PERMALIP

Η ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ που γίνεται στο άνω χείλος καλό είναι να μην ξεπερνά σε μέγεθος το κάτω. Εκτός από τα ενέσιμα υλικά και την έγχυση αυτόλογου λίπους – δηλαδή τη χρήση του δικού σας λίπους, μια άλλη τεχνική η οποία είναι μόνιμη και διακρίνεται για τα στοχευμένα αποτελέσματά της είναι η τεχνική PERMALIP. Σε αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιείται ένα υλικό από ελαστομερές σιλικόνης στο σχήμα του χείλους, με πολύ απαλή και λεία επιφάνεια, για τέλειο, φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Το υλικό δεν είναι ενέσιμο καθώς η ενέσιμη σιλικόνη έχει απαγορευτεί.
 
Η συγεκριμένη τεχνική αυξητικής χειλιών είναι απλή, γίνεται στο ιατρείο και αρκούν μόλις λίγα λεπτά, για να αποκτήσει η ενδιαφερόμενη το μέγεθος των χειλιών που επιθυμεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο υλικό δεν έχει καμία σχέση με την υγρή σιλικόνη η οποία έχει καταργηθεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
­
Real Time Web Analytics