­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Στον πλανήτη Hollywood υπάρχει ένας (σχεδόν) απαράβατος κανόνας για τους ανερχόμενους πρωταγωνιστές… Όσο ταλέντο και αν διαθέτεις αν το πρόσωπο σου δεν το λατρέψει ο φακός η σταδιοδρομία σου έχει ημερομηνία λήξης. Το box office αγαπά τα συμμετρικά πρόσωπα και αυτό σημαίνει πως οι γαλλικές μύτες είναι το αγαπημένο κάθε σκηνοθέτη. Σχεδόν όλες οι stars του αμερικανικού κινηματογράφου επιλέγουν την ρινοπλαστική για την πρώτη αισθητική επέμβαση που θα τολμήσουν (μετά ακολουθούν πολλές ακόμη). Δείτε στις φωτογραφίες ποιες διάσημες που αγαπάμε έκαναν τις πιο επιτυχημένες ρινοπλαστικές.

 

Kim Kardashian - Reality Star
Kim Kardashian - Reality Star

Natalie Portman - Ηθοποιός
Natalie Portman - Ηθοποιός

Halle Berry - Ηθοποιός
Halle Berry - Ηθοποιός
Jennifer Aniston - Ηθοποιός
Jennifer Aniston - Ηθοποιός
Britney Spears – Pop Idol
Britney Spears – Pop Idol
Gisele Bundchen – Top Model
Gisele ndchen – Top Model
Ariana Grande – Pop Idol
Ariana Grande – Pop Idol
Jennifer Lopez – Pop Idol
Jennifer Lopez – Pop Idol
Blake Lively – Ηθοποιός
Blake Lively  Ηθοποιός
Ashlee Simpson – Pop Idol
Ashlee Simpson – Pop Idol

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική ή πλαστική μύτης, είναι μία από τις πιο αρχαίες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής που έχει εξελιχθεί σε επέμβαση ρουτίνας χάρη στις νέες τεχνολογίες. Η επέμβαση αυτή αποβλέπει στο να διορθώσει το σχήμα της μύτης, είτε αυτό οφείλεται σε εκ γενετής λόγους, είτε έχει προκύψει μετά από κάποιο ατύχημα ή αποτυχημένη εγχείριση, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα και τη λειτουργικότητα στο αναπνευστικό σύστημα. Χάρη στις νέες τεχνολογίες, μπορεί να γίνει αναμόρφωση της μύτης, μείωση του μεγέθους αυτής, αφαίρεση του οστικού ύβου ή λέπτυνση της άκρης της μύτης. Η επέμβαση πραγματοποιείται με ανοιχτό ή με κλειστό τρόπο. Με την διόρθωση του σχήματος της μύτης αλλάζει ριζικά η γενική όψη του προσώπου, γλυκαίνουν οι γραμμές του και η έκφραση μας. Το πρόσωπο γίνεται πιο όμορφο και εκφραστικό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθει ο ασθενής μια ψυχολογική αρμονία και να αυξάνεται η αυτοπεποίθηση του.
 

Διαδικασία

Μετά την λεπτομερή εξέταση της εξωτερικής εμφάνισης της μύτης και του εσωτερικού της σχήματος, καθορισμό του αναπνευστικού συστήματος, προτείνεται η πιο κατάλληλη μέθοδος της ρινοπλαστικής. Είναι πολύ σημαντικό να επιλεχτεί η σωστή μέθοδος και η τεχνική της επεμβάσεως και μόνο ένας πλαστικός χειρουργός μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη μέθοδο ρινοπλαστικής.

Διάρκεια Επέμβασης

  • 1 ώρα & 15 λεπτά για κλειστή ρινοπλαστική
  • Από 1 ώρα & 30 λεπτά για ανοιχτή ρινοπλαστική (open rhinoplasty) ανάλογα το πρόβλημα (τεχνική που χρησιμοποιείται συνήθως στα σύνθετα προβλήματα – ατυχήματα). 

Μετεγχειρητική πρόοδος

Ανάλογα με το πώς νιώθει ο ασθενής μπορεί να παραμείνει μια νύχτα στο νοσοκομείο ή να επιστρέψει στο σπίτι μετά από κάποιες ώρες. Είναι απαραίτητο να φοράει ειδικό νάρθηκα με γύψο στη μύτη για 5-7 μέρες, για να αποφευχθούν τυχόν ακούσιοι τραυματισμοί. Tα ράμματα είναι απορροφήσιμα και δεν αφαιρούνται. Μώλωπες στην περιοχή των ματιών μπορεί να εμφανιστούν για περίπου μία εβδομάδα. Αν ο ασθενής τις δύο πρώτες μέρες έχει κάποιες ενοχλήσεις αυτές αντιμετωπίζονται με παυσίπονα χάπια. Μετεγχειρητική παρακολούθηση μία φορά την εβδομάδα για δύο μήνες, και μετά κάθε 3-4 μήνες για διάστημα ενός έτους. Γενική επαναφορά στο καθημερινό σας πρόγραμμα μετά από 7-10 μέρες.
 
 
 
 
­
Real Time Web Analytics