­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Στο μαγικό κόσμο του Hollywood η ομορφιά δεν χρειάζεται να είναι θείο δώρο. Οι παραγωγοί των ταινιών εκτιμούν το ίδιο -μπορεί και λίγο περισσότερο- τα υπέροχα χαρακτηριστικά, που μπορεί να χαρίσει η πλαστική χειρουργική.

Η ανάγκη για τελειότητα και για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο φαίνεται να είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να κλειστούν τα κινηματογραφικά συμβόλαια και για αυτό το λόγο οι περισσότερες celebrities του εξωτερικού αφήνονται στα έμπειρα χέρια των πλαστικών χειρουργών του Los Angeles.

H ρινοπλαστική κατέχει την πρωτιά στις αισθητικές επεμβάσεις που τολμούν οι γυναίκες του Hollywood με την αυξητική στήθους να έρχεται στη δεύτερη θέση. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε τεράστια αύξηση στην επέμβαση της γναθοπλαστικής με στόχο ένα αρμονικό προφίλ στο πρόσωπο και στην πλαστική ζυγωματικών για να δημιουργηθούν γωνίες σε πρόσωπα οβάλ ή στρογγυλά.

Η επιτυχία των επεμβάσεων στις διάσημες που θα δείτε στο φωτογραφικό gallery βρίσκεται στο φυσικό αποτέλεσμα. Ο σκοπός κάθε αισθητικής επέμβασης είναι το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό με το σώμα σαν να το χάρισαν τα καλά γονίδια και όχι το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού! Ένα υπερβολικά μεγάλο ντεκολτέ, για παράδειγμα, δεν είναι αυτό που επιζητούν οι σκηνοθέτες από τις πρωταγωνίστριές τους, όπως και τα υπερβολικά μεγάλα χείλη.

Οι stars που θα δείτε έκαναν τις σωστές επιλογές και χρησιμοποίησαν υπέρ τους τα πολλά οφέλη που έχει να προσφέρει η πλαστική χειρουργική.

Angelina Jolie – ΗθοποιόςSlide thumbnail

Angelina Jolie – Ηθοποιός

Blake Lively – ΗθοποιόςSlide thumbnail

Blake Lively – Ηθοποιός

Gisele Bundchen – ΜοντέλοSlide thumbnail

Gisele Bundchen – Μοντέλο

Irina Shayk – ΜοντέλοSlide thumbnail

Irina Shayk

– Μοντέλο

Kate Hudson – ΗθοποιόςSlide thumbnail

Kate Hudson

– Ηθοποιός

Kate Perry – Pop StarSlide thumbnail

Kate Perry

– Pop Star

Megan Fox – ΗθοποιόςSlide thumbnail

Megan Fox

– Ηθοποιός

Salma Hayek – ΗθοποιόςSlide thumbnail

Salma Hayek – Ηθοποιός

Catherine Zeta Jones – ΗθοποιόςSlide thumbnail

Catherine Zeta-Jones

– Ηθοποιός

 

 


 

­
Real Time Web Analytics