­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

 

 

Όταν πρωτοάκουσες για αυτή την αισθητική επέμβαση δεν ήξερες τι να σκεφτείς… Χρόνια μετά εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο επιλέγουν την αιδιοπλαστική για να μεταμορφώσουν τον πιο προσωπικό τους εαυτό….

Κάθε επέμβαση της αισθητικής ιατρικής έχει έναν και μόνο σκοπό. Να αλλάξει όχι το σώμα της γυναίκας ουσιαστικά, αλλά την ψυχολογία της. Ο πρωταρχικός λόγος που κάθε γυναίκα περνάει την πόρτα του ιατρείου ενός πλαστικού χειρουργού είναι για να γίνει περισσότερο ευτυχισμένη με την εικόνα της, με το σώμα της… να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή της, να βγάλει από το μυαλό της αυτό που την κρατάει πίσω και να μεταμορφωθεί στην καλύτερη εκδοχή της όπως μόνο εκείνη την έχει στο μυαλό της.

Ο πρόλογος αυτός γίνεται για να μιλήσουμε για την αισθητική επέμβαση της αιδιοπλαστικής, που κατά καιρούς, γίνεται θέμα στα περιοδικά άλλοτε με θετικά σχόλια και άλλοτε με σκεπτικισμό!

Ποιος ο λόγος μια γυναίκα να κάνει αιδιοπλαστική;

Ο τοκετός, η ηλικία, η μεγάλη απώλεια βάρους, μπορούν να προκαλέσουν χαλάρωση των μυών και των ιστών στη περιοχή του αιδοίου, με αποτέλεσμα η ενδιαφερόμενη να νιώθει άβολα με την εμφάνιση των γεννητικών της οργάνων, πράγμα που της δημιουργεί ανασφάλεια και σαφώς δυσκολεύει την ομαλή σεξουαλική της ζωή. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις γυναικών που την επιλέγουν για λόγους που επηρεάζουν την καθημερινότητά της. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που αναφέρουν ότι από μικρές είχαν τεράστια ενόχληση σε απλά πράγματα όπως στο περπάτημα ή το τρέξιμο, λόγω των μεγάλων χειλέων του αιδοίου. Επίσης, αρκετές ταλαιπωρούνται από συχνές μυκητιάσεις ή κολπίτιδες, λόγω της μορφολογίας της περιοχής, που δεν επιτρέπει τον καλό καθαρισμό.
Για αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις υπάρχει η αιδιοπλαστική. Πρόκειται για μια επέμβαση που αναλύεται με κάθε λεπτομέρεια μεταξύ γιατρού και της ασθενούς. Η κάθε γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή περίπτωση, διότι έτσι είναι. Ο γιατρός θα μελετήσει την ανατομία των εξωτερικών γεννητικών οργάνων και θα σας ενημερώσει για τη μέθοδο χειρουργικής επανόρθωσης του προβλήματος.

Τι επιτυγχάνεται με την επέμβαση;

Ο πλεονάζοντας ιστός, αφαιρείται και ανανεούται με τη χρήση ενός μηχανήματος laser. Έπειτα, με απορροφήσιμα ράμματα γίνεται συρραφή για να επιτευχθεί σύγκλιση του δέρματος. Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου δύο ώρες. Η ουλή που δημιουργείται είναι αόρατη και ο ελάχιστος πόνος που μπορεί να προκύψει για τις επόμενες δύο μέρες, αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα. Η ανάρρωση διαρκεί περίπου τέσσερις μέρες ενώ η παραμονή στη κλινική είναι μόλις μερικές ώρες. Ο γιατρός δίνει οδηγίες για την υγιεινή της περιοχής, αλλά και για την σεξουαλική αποχή που διαρκεί περίπου τρεις εβδομάδες.

 

Είναι ακριβή επέμβαση;

Το κόστος μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι κατά πολύ χαμηλότερο, από αυτό οποιασδήποτε πλαστικής επέμβασης (όπως ρινοπλαστική, κοιλιοπλαστική κ.α.), ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις καλύπτεται και από ιδιωτικές ασφάλειες.

Σκεφτείτε τα δεδομένα και αποφασίστε το!

 

 

 

­
Real Time Web Analytics