­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

 

 

Η πλαστική χειρουργική προσφέρει πλέον λύσεις σε κάθε γυναικεία ανάγκη και το προσφέρει αναίμακτα και χωρίς νυστέρι!

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο επωφελούνται  από τα «δώρα» της πλαστικής χειρουργικής, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες -μέσω των επιστημονικών ερευνών- εξελίσσεται ώστε να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα με όσο το δυνατόν λιγότερο επεμβατικές επιλογές. Ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Ανδρεανίδης μας παρουσιάζει τις δημοφιλέστερες ανώδυνες τεχνικές που παγκόσμια έχει λατρέψει το γυναικείο φύλο.

Υγρή ρινοπλαστική

Στην κορυφή των προτιμήσεων έρχεται η αναίμακτη ρινοπλαστική.  Η τέλεια μύτη αποτελεί όνειρο πολλών γυναικών, η ιδέα όμως, του να δώσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να μπουν στη διαδικασία μιας χειρουργικής επέμβασης και μετά της αποθεραπείας είναι σκέψεις που τις αποτρέπουν να περάσουν τελικά την πόρτα του ιατρείου ενός πλαστικού χειρουργού. Η μη επεμβατική ρινοπλαστική ή αλλιώς η υγρή ρινοπλστική είναι μια δελεαστική λύση! Η διαδικασία της υγρής ρινοπλαστικής είναι απλή:  Μικρές ποσότητες υαλουρονικού εγχέονται κάτω από την λεπτή επιδερμίδα της γέφυρας της μύτης και με αυτόν τον τρόπο καμουφλάρεται η ασυμμετρία ή μια προηγούμενη ρινοπλαστική που δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το μεγαλύτερο προτέρημα της υγρής ρινοπλαστικής είναι το κόστος. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και οι γυναίκες δε χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να το αποκτήσουν. Μοναδικό μειονέκτημα; Δεν έχει σπουδαία αποτελέσματα σε μεγάλες ή γαμψές μύτες και δεν διορθώνει προβλήματα στην αναπνοή όπως η ανοιχτή ρινοπλαστική.

Η μάχη των ρυτίδων

Η δυναμική είσοδος των ενέσιμων υλικών στη μάχη κατά των ρυτίδων όπως και η απόκτηση εξελιγμένων μηχανημάτων laser φαίνεται πως κερδίζουν συνεχώς θέσεις στην επιλογή κάθε γυναίκας για να δείχνει νεότερη και λαμπερή, απορρίπτοντας ένα χειρουργείο. Μία από τις κύριες ασχολίες της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής είναι η απάλειψη των ρυτίδων - κυρίως του προσώπου. O πλαστικός Γιώργος Ανδρεανίδης αναφέρει τις δημοφιλέστερες μη επεμβατικές μεθόδους:

  • Ενέσιμο υαλουρονικό οξύ (Restylane). Υπάρχουν τρία gel διαφορετικής ρευστότητας και μπορούμε έτσι να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά προβλήματα, από εξάλειψη λεπτών επιφανειακών γραμμών μέχρι τονισμό περιγράμματος του προσώπου. Είναι μη ζωικής προέλευσης και δεν  απαιτείται τεστ. Το αποτέλεσμα διαρκεί 8-12 μήνες. Σε αυτή την θεραπεία δεν χρειάζεται αναισθησία και ο ασθενής μπορεί αμέσως να ανταποκριθεί στις κοινωνικές του υποχρεώσεις. Είναι πολλά τα ενέσιμα υλικά που κυκλοφορούν για την καταπολέμηση των ρυτίδων και υπόσχονται όλα μονιμότητα του αποτελέσματος. Τα καινούρια υλικά είναι αρκετά καινούρια για να ελέγξουμε τη μονιμότητά τους και τυχόν επιπλοκές. Τα δοκιμασμένα υλικά έχουν διάρκεια αποτελέσματος το πολύ 1,5 χρόνο.
  • Λιπογλυπτική προσώπου. Πρόκειται για μία σχετικά νέα τεχνική, που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στους ασθενείς μας, κατ’ αρχήν, γιατί χρησιμοποιούμε υλικό από το ίδιο μας το σώμα και επιπλέον, γιατί είναι υλικό με μακρόχρονα αποτελέσματα. Το λίπος αφαιρείται σε τοπική αναισθησία, με λιποαναρρόφηση, από τους μηρούς ή τα έσω γόνατα και μετά από ειδική επεξεργασία, τοποθετείται στα προεπιλεγμένα για θεραπεία σημεία. Περίπου 60%-80% των λιποκυττάρων επιζούν για πάντα, οπότε μπορεί να χρειασθεί και μία ακόμη συνεδρία για μόνιμο αποτέλεσμα.  Με τη μέθοδο αυτή, μπορεί να αντιμετωπισθεί πολύ αποτελεσματικά και το  πρόβλημα του γερασμένου χεριού (hand lift), ειδικά όταν οι κυρίες έχουν κάνει face lift και η ηλικία των χεριών δεν συμβαδίζει με αυτή του προσώπου. Για κάθε χέρι απαιτούνται 20-40 ml λίπους. Μετά την επέμβαση δεν πρέπει να κουράζεται ιδιαίτερα το χέρι για 5  ημέρες.
  • Botox. Χωρίς αναισθησία και με μια μικροσκοπική βελόνα εγχέεται το διάλυμα στους μύες, δημιουργώντας έτσι παράλυση αυτών, που σημαίνει ότι δεν γίνεται καμία σύσπαση και, άρα, καμία ρυτίδα. Ενδείκνυται κυρίως για μέτωπο, μεσόφρυο και στο «πόδι της χήνας» (οι  ρυτίδες των ματιών). Το αποτέλεσμα διαρκεί 6 μήνες.

Υαλουρονικό οξύ για τους μαύρους κύκλους

Η απώλεια όγκου στην γραμμή των δακρύων καθώς και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορούν να διορθωθούν εύκολα με υαλουρονικό οξύ και έτσι το πρόσωπο να δείχνει νεανικό και υγιές. Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γύρω από τα μάτια διορθώνει τους μαύρους κύκλους γιατί έχει την ιδιότητα λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του υλικού να συγκεντρώνει νερό και να ενυδατώνει βαθιά την περιοχή.
Επίσης το λεπτόρευστο υλικό διορθώνει τις λεπτές γραμμές της περιοχής κάτω από τα μάτια και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο στην γραμμή των δακρύων που πολλές φορές φαίνεται σα σκιά χωρίς απαραίτητα να είναι μαύρος κύκλος.

Η νέα ανώδυνη επανάσταση στην ομορφιά

Η νέα επαναστατική μάσκα ομορφιάς με εκπληκτικά και ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα ονομάζεται PRX-T33! Μπορεί να την έχετε ακούσει, αλλά δεν την έχετε δοκιμάσει. O πλαστικός χειρουργός, Γιώργου Ανδρεανίδης την συστήνει στις πελάτισσές του και εκείνες φεύγουν πιο λαμπερές, όμορφες και απόλυτα ικανοποιημένες από την αυτήν την πρωτοποριακή και ανώδυνη θεραπεία ομορφιάς.
Πρόκειται για μια μη ενέσιμη θεραπεία αναδόμησης, ανάπλασης και έντονης λάμψης σε πρόσωπο, σώμα, χέρια και ντεκολτέ. Επιπλέον, βοηθάει στην απάλειψη των ραγάδων και στα σημάδια της γήρανσης.

 

 

 

 

­
Real Time Web Analytics