­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Επέμβαση ή μη επεμβατικές θεραπείες; Υπάρχει η σωστή απάντηση!Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο επωφελούνται από τα «δώρα» της πλαστικής χειρουργικής, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες -μέσω των επιστημονικών ερευνών- εξελίσσεται ώστε να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα με όσο το δυνατόν λιγότερο επεμβατικές επιλογές. 

Η δυναμική είσοδος των ενέσιμων υλικών στη μάχη κατά των ρυτίδων όπως και η απόκτηση εξελιγμένων μηχανημάτων laser φαίνεται πως κερδίζουν συνεχώς θέσεις στην επιλογή κάθε γυναίκας για να δείχνει νεότερη και λαμπερή, απορρίπτοντας ένα χειρουργείο. 

Το ερώτημα επέμβαση ή ενέσιμα ήταν θέμα χρόνου να τεθεί από τις απανταχού ενδιαφερόμενες. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν μπορεί να είναι «ναι, η επέμβαση είναι προτιμότερη», ή αντίθετα «ναι, τα μη επεμβατικά είναι καλύτερα».

Η απάντηση πρέπει να δίνεται μαζί με τον πλαστικό χειρουργό, που απευθύνεται κάθε γυναίκα, και να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη με την ηλικία, τις ανάγκες και τα επιθυμητά αποτελέσματα της κάθε ενδιαφερόμενης.

Μια γυναίκα λοιπόν κοντά στην ηλικία των 60 ετών η οποία επιθυμεί δραστική αντιμετώπιση των ρυτίδων και θέλει ένα αποτέλεσμα με διάρκεια τότε η απάντηση είναι πως το lifting στο χειρουργείο είναι η κατάλληλη ιατρική προσέγγιση. Μία γυναίκα που απλώς επιθυμεί ανανέωση και λάμψη και αναζητά λείανση στις ρυτίδες τότε τα ενέσιμα υλικά είναι η καλύτερη επιλογή. Η απάντηση λοιπόν επέμβαση ή μη επεμβατικές θεραπείες θα δοθεί αφού η γυναίκα καταλάβει πως με τις ενέσιμες θεραπείες δεν μπορούν να γίνουν θαύματα και δραστικές αλλαγές. Τις δραστικές αλλαγές εξασφαλίζει μονάχα το χειρουργείο που θα γίνει από έναν έμπειρο και καταρτισμένο πλαστικό χειρουργό.

Οι επεμβάσεις και οι θεραπείες χωρίς νυστέρι είναι το ίδιο κατάλληλες για μια γυναίκα όσο εκείνη κατανοήσει πως τα αποτελέσματα που προσφέρουν είναι εντελώς διαφορετικά με άλλη χρονική διάρκεια.

Θυμηθείτε λοιπόν πως χωρίς νυστέρι δεν μπορούν να γίνουν θαύματα, αλλά οι μη επεμβατικές μέθοδοι μπορούν να σας κρατήσουν νέες και λαμπερές μέχρι να το αποφασίσετε…

­
Real Time Web Analytics