­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

 

Από το πληθωρικό ντεκολτέ της Pamela Anderson στην πιο γήινη Taylor Swift,  το επιθυμητό μέγεθος και σχήμα του γυναικείου στήθους αλλάζει με την πάροδο των ετών. 
Κάθε δεκαετία φέρνει τη δική της αισθητική – και οι γυναίκες είναι πρόθυμες να ξοδέψουν  αρκετά χρήματα να αποκτήσουν τη «σωστή» εμφάνιση! 
 
Ο πλαστικός χειρουργός, Γιώργος Ανδρεανίδης με την πολυετή εμπειρία του εξηγεί τα στάδια των προτιμήσεων των γυναικών αναφορικά με το στήθος που επιθυμούν να αποκτήσουν. 
 

Την δεκαετία του 1980

Κατά τη διάρκεια των πολύχρωμων 80’s οι πλαστικοί χειρουργοί σε όλο τον κόσμο είδαν την έντονη απαίτηση των γυναικών για μεγάλα ενθέματα σιλικόνης. Αυτή η τάση για υπερβολικά μεγάλα και στρογγυλά στήθη ξεκίνησε τη συγκεκριμένη δεκαετία και κατέκλυσε την Αμερική από τα εξαιρετικά δημοφιλή sex symbols, Pamela Anderson και Carmen Electra, που εμφανίστηκαν λίγα χρόνια αργότερα. Aν κοιτάξουμε τα σίριαλ αυτής της περιόδου θα δούμε πως οι περισσότερες stars της εποχής διέθεταν πλούσιο ντεκολτέ.

Pamela Anderson

 

Την δεκαετία του 1990

Η απαίτηση των γυναικών για ακόμη πιο «γεμάτα» στήθη έγινε εντονότερη στα 90’s. Ουσιαστικά, αυτή η δεκαετία έδειξε το έντονο ενδιαφέρον και την αποφασιστικότητα πολλών γυναικών να προχωρήσουν σε μια αυξητική στήθους. Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι γυναίκες τοποθετούσαν στρογγυλά, μεγάλα ενθέματα, τοποθετημένα πάνω από τον μυ για ένα ιδιαίτερα «σφιχτό» αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση πάνω από τον μυ έκανε, όμως, ορατή την περίμετρο του ενθέματος. Σε αντίθεση με τη δεκαετία του 80, κατά τη διάρκεια των 90’s η αυξητική στήθους δεν ήταν πλέον προνόμιο μονάχα των πλουσίων και διασήμων γυναικών.

Katie Price

 

Την δεκαετία του 2000

Η νέα χιλιετία έδωσε τέλος στην «εμμονή» του υπερφυσικού στήθους, δίνοντας τη θέση του σε ενθέματα μικρότερου μεγέθους. Αυτή την τάση λάνσαρε πρώτη η Victoria Beckham η οποία με δεύτερη επέμβαση αφαίρεσε τα DD ενθέματα και τοποθέτησε μικρότερα και πιο ταιριαστά στη λεπτοκαμωμένη φιγούρα της. Αυτή τη δεκαετία, οι γυναίκες ζητούν στρογγυλά, σφιχτά ενθέματα τοποθετημένα κάτω από τον μυ. Οι γυναίκες, που επέλεγαν μεγαλύτερα ενθέματα από αυτά που το σώμα τους μπορούσε να υποστηρίξει, είχαν περισσότερες πιθανότητες το δέρμα τους στην περιοχή να «τραβάει» και άρα το αποτέλεσμα να μη δείχνει φυσικό.

Victoria Beckham

 

Την δεκαετία του 2010 έως σήμερα

Και φτάνουμε στο σήμερα. Σε παγκόσμιο επίπεδο όταν μιλάμε για τη νούμερο ένα τάση στην αυξητική στήθους μία είναι η επιθυμία των γυναικών. Τα μεγάλα στήθη δεν είναι και τα πιο θελκτικά! Τα μικρότερα μεγέθη ενθεμάτων είναι πιο κολακευτικά γιατί δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από τους άλλους. Αν κοιτάξετε την Taylor Swift -η οποία πιθανότατα έχει κάνει αυξητική- επέλεξε πολύ μικρά ενθέματα έτσι ώστε να στρογγυλεύουν τη σιλουέτα της χωρίς, όμως, να κάνουν ξεκάθαρο αν τελικά πρόκειται για πλαστική επέμβαση. Σήμερα, το μέγεθος του ενθέματος είναι απόλυτα ισορροπημένο με τις αναλογίες της γυναίκας.

Taylor Swift

 

 
Όλο και περισσότερες γυναίκες ζητούν πλέον φυσικό αποτέλεσμα. Καμία γυναίκα δεν θέλει το στήθος της να δείχνει απροκάλυπτα τεράστιο -το ζητούμενο είναι το πλούσιο αλλά απόλυτα φυσικό στήθος.  Κάθε γυναίκα που θα κάνει αυξητική στήθους πρέπει να έχει στο νου της πως αν επιλέξει κάποιο ένθεμα μεγαλύτερο από το ιδανικό για το σώμα της, μακροπρόθεσμα θα έχει δυσκολίες. Αν το ένθεμα είναι πολύ μεγάλο τότε θα προεξέχει στο πλάι και αυτό μπορεί να καταστρέψει τους ιστούς της συγκεκριμένης περιοχής. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που μια γυναίκα κάνει μειωτική στήθους μερικά χρόνια μετά την αυξητική. 
Κάθε γυναίκα πρέπει να θυμάται πως μπορεί οι τάσεις να έρχονται και να φεύγουν ανά δεκαετία, η διαχρονική αξία του αποτελέσματος είναι το μέγεθος και το σχήμα του στήθους να ταιριάζουν απόλυτα με τις αναλογίες του σώματος.
 
 
Ποιο είναι για εσάς το ιδανικό μέγεθος στήθους;
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
­
Real Time Web Analytics