­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Πέρασαν κιόλας έξι μήνες από την τελευταία επίσκεψη στο πλαστικό χειρουργό σου, κατά την οποία είτε δοκίμασες για πρώτη φορά είτε επανέλαβες το καθιερωμένο σου botox. Έχει έρθει πια η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις αν θα παραμείνεις πιστή στη πορεία διατήρησης της σφρυγιλότητας και φρεσκάδας του προσώπου σου ή αν θα αφήσεις το χρόνο να αποτυπώσει τα σημάδια του στο δέρμα σου. Τι θα επιλέξεις;

Το γνωστό σε όλους μας Botox (Βοτουλινική τοξίνη τύπου Α), δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια φυσική πρωτεΐνη που αδρανοποιεί τη νευρική διέγερση του εκάστοτε μυ, στον οποίο εφαρμόζεται. Ο επακόλουθος περιορισμός της κινητικότητας του μυός αναπόφευκτα οδηγεί και στον περιορισμό του σχηματισμού των ρυτίδων, που αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους ως απόρροια της μακροχρόνιας σύσπασης του μυός.

Καθίσταται σαφές, λοιπόν, ότι πρόκειται για μια καθόλα ασφαλή και ανώδυνη διαδικασία, που επιδρά με φυσικό τρόπο στη λειτουργία του οργανισμού μας με εκπληκτικά άμεσα αποτελέσματα. Καθώς η διάρκεια δράσης ενός botox δεν ξεπερνά τους έξι μήνες και μπροστά στο δίλημμα της συνέχισης ή διακοπής της θεραπείας, πολλές γυναίκες φαίνεται ότι διχάζονται για ποικίλους λόγους. Οι λόγοι ωστόσο, για να συνεχίσει κανείς πιστά τη προσπάθεια προς τη διατήρηση της νεότητας όπως την ονειρεύτηκε, φαίνεται να κερδίζουν τις περισσότερες ενδιαφερόμενες!

  1. Αμέσως μετά την αποσύνθεση της φυσικής αυτής πρωτεΐνης από τον οργανισμό, η διαφορά στο σχηματισμό των ρυτίδων γίνεται πια αισθητή με την ενεργοποίηση της φυσικής διαδικασίας του γήρατος. Η επανεμφάνιση των ρυτίδων είναι πια δυναμικά εδώ και μας θυμίζει τον χρόνο που περνά και μας αφήνει τα σημάδια του.

  2. Άμεσο επακόλουθο αποτελεί η μείωση της αυτοπεποίθησης κάθε γυναίκας, που βλέπει την εικόνα της να αλλάζει μέρα με τη μέρα και να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από αυτό που ονειρεύτηκε, γεγονός που την επηρεάζει ψυχολογικά πολλές φορές σε μεγάλο βαθμό.

  3. Η επαναφορά της εμφάνισης του προσώπου σας στην προγενέστερη κατάστασή του γίνεται αναπόφευκτα ευκρινής και από τον περίγυρό σας, ο οποίος πολύ συχνά τοποθετείται με επικριτικά σχόλια σε θέματα που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική επιλογή που θα πάρετε θα πρέπει να ικανοποιεί πρωτίστως εσάς! Μην ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον φροντίζετε όσο περισσότερο μπορείτε. Αξίζετε τον πιο όμορφο εαυτό σας! ☺

­
Real Time Web Analytics