­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Αντιμετώπιση ρυτίδων-ενέσιμες θεραπείες (Botox & Υαλουρονικό οξύ)

 
Οι ρυτίδες έκφρασης, που παρουσιάζονται ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο και στο εξωτερικό των ματιών (το λεγόμενο πόδι της χήνας) μπορούν να εξαλειφθούν με το Botox.

 

Οι ρυτίδες στις γωνίες του στόματος αλλά και οι ρινοπαρειακές  αύλακες μπορούν να «γεμίσουν» με υαλουρονικό οξύ

 


Botox

 • Τι κάνει το Botox?

  Το Botox, στην ουσία μειώνει την ένταση των μυϊκών συσπάσεων που προκαλούν τις ρυτίδες. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε 4-5 ημέρες. Το μέγιστο αποτέλεσμα είναι ορατό σε 2 εβδομάδες. Είναι μια διαδικασία εντελώς ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες.

 • Ποια είναι η διαδικασία της εφαρμογής?

  Ο γιατρός, με λεπτές σύριγγες θα κάνει έγχυση του υλικού στα προβληματικά σημεία για να «απενεργοποιήσει» τους μυς. Είναι πολύ σημαντική η επιλογή του έμπειρου γιατρού ο οποίος γνωρίζει ακριβώς που πρέπει να εφαρμόσει το υλικό και σε τι ποσότητα, για να μην υπάρξει αλλαγή στην έκφραση του προσώπου. Το μόνο που θα αισθανθείτε είναι ένα μικρό τσίμπημα και η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και δεν υπάρχουν παρενέργειες.

 • Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του Botox?

  Τα αποτελέσματα διαρκούν 4-6 μήνες. Αν δεν επαναληφθεί η διαδικασία, τότε οι μυς αποκτούν το 100% της κινητικότητάς τους και το πρόσωπο επανέρχεται στην προ-Botox κατάστασή του.

 
Υαλουρονικό οξύ

 • Τι κάνει το Υαλουρονικό οξύ?

  Το υαλουρονικό οξύ, είναι βασικό δομικό συστατικό του δέρματος, του οποίου η παραγωγή από τους ινοβλάστες (κύτταρα) ελαττώνεται με το πέρασμα του χρόνου καθώς μειώνονται οι ίδιοι οι ινοβλάστες. Αυτό που στην πραγματικότητα πετυχαίνει είναι να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς.

 • Που και πως χρησιμοποιείται το υαλουρονικό?

  Το υαλουρονικό, χρησιμοποιείται για να «γεμίσει» τις αυλακώσεις που εμφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου στα άκρα του στόματος, στα πλάγια της μύτης (ρινοπαρειακές αύλακες) αλλά και για να δώσει όγκο στα χείλη. Όπως και το Botox, το υαλουρονικό εγχέεται με λεπτές σύριγγες στη προβληματική περιοχή και «σβήνει» τις ρυτίδες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και δεν υπάρχουν παρενέργειες.

 • Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του υαλουρινικού?

  Το υαλουρονικό οξύ, απορροφάται από τον οργανισμό μας σε μια χρονική περίοδο 8-12 μηνών. Έτσι η ασθενής αν το επιθυμεί, μπορεί να επαναλάβει τη διαδικασία.

   

 
 
­
Real Time Web Analytics