­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Το ULTHERA αποτελεί τη νέα, καινοτόμο πρόταση στο αναίμακτο λίφτινγκ.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των υπέρηχων το ULTHERAμπορεί να βοηθήσει πρόσωπο και ντεκολτέ έτσι ώστε να επανακτήσουν τη χαμένη σφριγηλότητά τους και να αποκτήσουν μια πιο φρέσκια και νεανική όψη. Είναι η μόνη θεραπεία που έχει έγκριση FDA (του αμερικάνικου οργανισμού φαγητού και φαρμάκων) για λίφτινγκ προσώπου.

AdTech AdΗ καινοτομία του ULTHERA έγκειται στο ότι ο υπέρηχος που χρησιμοποιείται δρα συσφίγγοντας σε βάθος 4,5χιλ. (σε λεπτά πρόσωπα φθάνει μέχρι και τον μυϊκό ιστό), όταν οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα δεν έφταναν ούτε καν στον υποδόριο ιστό. Η θεραπεία με το ULTHERA είναι ανώδυνη μονοθεραπεία που διαρκεί περίπου 1 ώρα και τα αποτελέσματά της διαρκούν για 1,5-2 χρόνια.

Στο πρόσωπο τόσο το περίγραμμα (οβάλ ζυγωματικά), όσο και η περιοχή του φρυδιού αποκτούν την χαμένη σφριγηλότητα και ανατάσσονται σαν ένα ήπιο χειρουργικό μίνι λίφτινγκ. Επιπλέον στο ντεκολτέ της γυναίκας, περιοχή που ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε χαλάρωση και ρυτίδες, ακόμα και χειρουργικά, με το ULTHERA επιτυγχάνονται καταπληκτικά αποτελέσματα σύσφιξης και αντιμετώπιση του ρυτιδιασμένου δέρματος.

Με το ULTHERA έχουμε βρει λύση για περιοχές που μέχρι τώρα, ακόμα και χειρουργικά, ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Το ULTHERA δεν ήρθε για να καταργήσει το λίφτινγκ αλλά για να συμπληρώσει την εργαλειοθήκη μας στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του προσώπου, άλλα και άλλων πολύ δύσκολων περιοχών.

Είναι ιδανικό

  • για άτομα που, ναι μεν έχουν χαλάρωση, αλλά ένα χειρουργικό λίφτινγκ θα ήταν υπερβολικό σαν θεραπεία στο συγκεκριμένο πρόβλημα,
  • για άτομα που, ναι μεν χρειάζονται ένα μίνι λιφτ, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμα (είτε ψυχολογικά είτε οικονομικά), και παρόλα αυτά θέλουν ή πρέπει να κάνουν κάτι βελτιωτικό,
  • για άτομα που στο παρελθόν έχουν κάνει λίφτινγκ και θέλουν μετά την πάροδο των πρώτων χρόνων να βελτιώσουν το αποτέλεσμα ή να παρατείνουν τη χρονική περίοδο έως το επόμενο λίφτινγκ.

Το ULTHERA μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ανανεωτικές θεραπείες, προσδίδοντας στο πρόσωπο ή στο ντεκολτέ ακόμη μεγαλύτερη λάμψη.

Φρύδια

Πηγούνι

Λαιμός

Ντεκολτέ

Φρύδια

Πριν

Μετά από 180 μέρες

Πηγούνι

Πριν

Μετά από 120 μέρες

Λαιμός

Πριν

Μετά από 90 μέρες

Ντεκολτέ

Πριν

Μετά από 180 μέρες

Courtesy of Dr. Michael Goldman

Φρύδια

Πηγούνι

Λαιμός

Ντεκολτέ

 

­
Real Time Web Analytics