­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Αντιμετώπιση Πανάδων

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ, ΠΑΝΑΔΩΝ, ΚΗΛΙΔΩΝ
 
 
Οι ευρυαγγείες προσώπου είναι λεπτά ορατά αγγεία κοντά στην επιφάνεια του δέρματος που τείνουν να γίνουν μεγαλύτερα με το πέρασμα του χρόνου.
 
Οι ευρυαγγείες προσώπου θεραπεύονται πλέον μέσω laser που αλληλεπιδρά μόνο με την ανεπιθύμητη ευρυαγγεία προσώπου.
 
Οι ευρυαγγείες προσώπου μπορεί να σχετίζονται με ροδόχρου ακμή, υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο, τραυματισμούς, χρόνια χρήση κορτιζόνης.
 
Ευρυαγγείες στο πρόσωπο επίσης εμφανίζονται μετά από χρήση κεριού ή μη ιατρικές μεθόδους καθαρισμού με ατμό στο δέρμα του προσώπου.
Πώς θεραπεύονται οι Ευρυαγγείες Προσώπου;
 
Με το ειδικό laser των αγγειακών βλαβών αντιμετωπίζονται πιο εύκολα οι ευρυαγγείες προσώπου. Η θεραπεία είναι σύντομη, αποτελεσματική, σχετικά ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής. Χρειάζεται συνήθως  1 συνεδρία και σε περίπτωση που δεν εξαφανιστεί με την πρώτη, μπορεί να χρειαστεί μια δεύτερη συνεδρία μετά από ένα μήνα.
 
Πως θεραπεύονται οι πανάδες και οι κηλίδες;
 
Οι πανάδες ή οι κηλίδες μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν με  Fractional  Laser σε μια ή δύο συνεδρίες.
 
Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το χρωματικό τύπο του δέρματός σας και την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία μετά τη θεραπεία. Οι πανάδες είναι χρωματικές βλάβες μη οριοθετημένες, διάχυτες και απαιτούν πιο σύνθετη αντιμετώπιση και θεραπεία.

Το Fractional Laser αφαιρεί την επιφανειακή μελανίνη κάνοντας ταυτόχρονα και ανάπλαση στο δέρμα προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ δίνοντάς του νεανικότερη όψη.

 

 

 
­
Real Time Web Analytics