­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας – Τοπικού Πάχους

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας- Τοπικού Πάχους

 

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα, ακόμα και στους αδύνατους ανθρώπους είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούν το 90% των γυναικών του πλανήτη αλλά και τους άντρες πολλές φορές. Με τον όρο «κυτταρίτιδα» περιγράφουμε την εναπόθεση λίπους και νερού στο δέρμα και την αμέσως επόμενη (από κάτω από το δέρμα) στοιβάδα, τον υποδόριο ιστό. Η κυκλοφορία του αίματος διαταράσσεται και η οξυγόνωση των ιστών, δεν γίνεται σωστά. Το λίπος αυτό, συνοδεύεται από χαλάρωση των ιστών και έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση του φλοιού πορτοκαλιού. Δυστυχώς, αφορά όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες!

 • Πως μπορώ να εξαφανίσω την κυτταρίτιδα?

  Η κυτταρίτιδα αντιμετωπίζετε με διάφορες τεχνικές. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε για άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα είναι οι εξής:

 • Τεχνική LPG Endermologie

  Το LPG είναι μια απολύτως ασφαλής θεραπεία του συνδετικού ιστού η οποία καταπολεμά το επιφανειακό λίπος που βρίσκεται κάτω απ’ το δέρμα. Πρόκειται για μια συσκευή με μια κεφαλή η οποία έχει ενσωματωμένα δυο rollers. Αυτά έρχονται σε επαφή με το δέρμα το οποίο έλκουν και του κάνουν ένα ελαφρύ μασάζ. Με αυτό τον τρόπο, ενεργοποιείται ξανά η κυκλοφορία του αίματος, τα λιποκύτταρα επανατοποθετούνται στους λοβούς τους και τα ελεύθερα λιπαρά οξέα, καταναλώνονται από την καλή κυκλοφορία. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Καλό θα είναι να φροντίσετε να κάνετε 3 συνεδρίες την εβδομάδα. Μέσα σε 12-16 συνεδρίες, θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

 • Τεχνική Ραδιοσυχνότητες

  Η τεχνολογία RF περιλαμβάνει τη σύσφιξη του σώματος με ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ραδιοσυχνότητες RF), τα οποία μεταφέρουν βαθιά μέσα στο δέρμα την ενέργεια αυτή, η οποία δρα ευεργετικά στο φλεβικό-λεμφικό σύστημα και τον λιπώδη ιστό. Οι ραδιοσυχνότητες ζεσταίνουν το λίπος και ενεργοποιούν τη παραγωγή κολλαγόνου.

 • Τεχνική Μεσοθεραπεία

  Πρόκειται για έγχυση ουσιών με πολύ λεπτές βελόνες κάτω από το δέρμα εκεί που βρίσκεται η κυτταρίτιδα. Το διάλυμα της μεσοθεραπείας, περιλαμβάνει ένα συνδυασμό υλικών τα οποία ενεργοποιούν το μεταβολισμό και αυξάνουν τη κυκλοφορία και προκαλούν την απομάκρυνση των τοξικών ουσιών που δημιουργούν τη κυτταρίτιδα.

 • Νέα τεχνική! - Νήματα και Μεσοθεραπεία

  Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική η οποία γίνεται στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Τα νήματα κατά μήκος τους έχουν μικρούς κώνους για να σταθεροποιείται το νήμα μέσα στον ιστό. Για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιουργούμε ένα πλέγμα από νήματα προλέν, το οποίο είναι ένα συνθετικό υλικό, μη- απορροφήσιμο σε αντίθεση με τους κώνους οι οποίοι είναι από απορροφήσιμο υλικό για να ομογενοποιούνται με τον ιστό που τους περιβάλλει. Θα χρειαστεί να μείνετε ξαπλωμένη 3 ημέρες και μετά να φοράτε έναν ειδικό κορσέ. Οι γλουτοί ανορθώνονται και σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία, δημιουργείται  ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με ανορθωμένους και χωρίς κυτταρίτιδα γλουτούς!

   

 

 
 
­
Real Time Web Analytics