­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Laser Αποτρίχωση

Η  laser αποτρίχωση για μόνιμα αποτελέσματα, επιτυγχάνεται με το σύστημα GentleLase που είναι νέας γενιάς ιατρικό laser τύπου Alexandrite, με έγκριση για μόνιμα αποτελέσματα στην αποτρίχωση από το F.D.A. (Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής ) .
 
 
Η θεραπεία της laser αποτρίχωσης είναι ανώδυνη, γρήγορη, ασφαλής και μόνιμη μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εφαρμογή του LASER αποτρίχωσης
 
Τα εξελιγμένα Δερματολογικά laser αποτρίχωσης τύπου Alexandrite (4ης γενιάς) είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλή.
 
 • Πώς επιτυγχάνεται η Laser Αποτρίχωση;

   
  Η δράση της δέσμης LASER στον τριχικό θύλακα προκαλεί σταδιακά και επιλεκτικά την καταστροφή των κυττάρων τα οποία παράγουν τριχοφυΐα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η τριχοφυία σταδιακά μετατρέπεται σε χνοώδη και αδύναμη μέχρι την πλήρης αναστολή της ανάπτυξής της.
   
  Η δράση των εξελιγμένων LASER συνδυάζεται, έτσι ώστε να διασφαλίζεται άριστο αποτέλεσμα σε όλα τα είδη τριχοφυΐας και σε όλους τους τύπους δέρματος.
   
 • Τι πρέπει να κάνουμε πριν την Laser Αποτρίχωση

   
  Είναι απαραίτητο να υπάρχουν την ημέρα της εφαρμογής, τρίχες τουλάχιστον μιας με δύο ημερών. Διαφορετικά είναι δύσκολο να καταγραφούν σωστά η ποιότητα και η ποσότητα των τριχών.
   
  Γι’ αυτό το λόγο απαγορεύεται η χρήση άλλων αποτριχωτικών μεθόδων 4 με 6 εβδομάδες πριν την κάθε εφαρμογή LASER.
   
 • Πόσο συχνά γίνεται η Αποτρίχωση με Laser;

   
  Τα χρονικά μεσοδιαστήματα μεταξύ των συνεδριών LASER συνήθως είναι από 4 έως 10 εβδομάδες, ανάλογα με την ανατομική περιοχή και ανάλογα με την αλλαγή στον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας την οποία έχει πετύχει η προηγούμενη εφαρμογή LASER.
   
 • Πόσες Συνεδρίες Απαιτούνται;

   
  O αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται από την περιοχή η οποία πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπείες, την ποιότητα της τρίχας και μερικούς δευτερογενής παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν τον φυσιολογικό κύκλο ανάπτυξης της τρίχας, όπως η ηλικία, οι ορμόνες, το βάρος, η λήψη φαρμάκων, ο μεταβολισμός, η κληρονομική προδιάθεση και ορισμένες παθολογικές καταστάσεις.
   
 • Πλεονεκτήματα

   
  Με λίγα λόγια, η laser αποτρίχωση υπερτερεί των άλλων μεθόδων, καθώς είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
   
  Το ξυράφι και το κερί προκαλούν συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών, χαλάρωση δέρματος, κάτι που δεν ισχύει στην laser αποτρίχωση.
   
  Οι αποτριχωτικές κρέμες προκαλούν δερματίτιδες και δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τη laser αποτρίχωση.
   
  Το παλμικό φως ή IPL ή φωτόλυση κακώς αναφέρεται από μερικούς παραπλανητικά ως laser αποτρίχωση, καθώς καμία σχέση δεν έχει με την ιατρική εφαρμογή και το αποτέλεσμα της πραγματικής laser αποτρίχωσης. Απαιτούνται πάνω από 20 με 30 συνεδρίες φωτόλυσης για να παρατηρηθεί κάποιο αποτέλεσμα!
   
  Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που απαιτεί ειδική εκπαίδευση και άδεια ιατρού για να λειτουργήσει και έχει μόνιμα αποτελέσματα.
   
 • Αποτελέσματα

   
  Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης είναι μόνιμα και εντυπωσιακά.
   
  Η laser αποτρίχωση οδηγεί από την πρώτη κιόλας συνεδρία σε μείωση της τριχοφυΐας, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές. Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης εξαρτώνται από το είδος του laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιείται (με τον Αλεξανδρίτη να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα), το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, την εμπειρία του χειριστή και του επιβλέποντα ιατρού, την ένταση του laser αποτρίχωσης που εφαρμόζεται σε κάθε συνεδρία και τη διάρκεια του παλμού.
   
  Επίσης το αποτέλεσμα της laser αποτρίχωσης εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται το laser, καθώς και από την ύπαρξη ή όχι ορμονικών διαταραχών στον ασθενή.
   
  Οι περιοχές με τα καλύτερα αποτελέσματα laser αποτρίχωσης είναι το μπικίνι, οι μασχάλες και τα πόδια, ενώ το πρόσωπο μπορεί να επιμείνει λίγο περισσότερο.
   
  Το αποτέλεσμα της οριστικής laser αποτρίχωσης έρχεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης ποσότητας κυκλοφορούντων ανδρογόνων στο αίμα.
.
 

 

­
Real Time Web Analytics