­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Fractional Laser

Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να επιβραδύνουμε τις επιπτώσεις της γήρανσης  και ίσως να πάμε ακόμα μερικά χρόνια πίσω στη διαδικασία.
 
 
Το Fractional Laser είναι αποδεδειγμένη τεχνολογία λέιζερ που μπορεί να βοηθήσει στην αντιστροφή των ορατών επιπτώσεων της γήρανσης, φυσικά, βοηθώντας σας να φαίνεστε όσο νέοι αισθάνεστε.  
Με το Fractional Laser, η αλλαγή δεν είναι δραστική ή τρομακτική, απλά φαίνεστε νεότεροι.
 
 • Που είναι το Fractional Laser αποτελεσματικό;

   
  • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες (όπως το πόδι της χήνας και τις γραμμές του φρυδιού)
  • Επιφάνεια με ουλές: ουλές ακμής  και άλλες ουλές
  • Μελάγχρωση – ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των κηλίδων
  • Βλάβη από τον ήλιο – βοηθώντας να θεραπεύσει επικίνδυνες βλάβες του δέρματος
  • Ακτινική κεράτωση (AK) – μια κοινή προ-καρκινική κατάσταση του δέρματος
   
  Με πάνω από μια δεκαετία από θεραπείες, η τεχνολογία του Fractional Laser έχει αποδειχθεί επιστήμη που παίρνει πραγματικά αποτελέσματα.
  Με το Fractional Laser οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους  ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό.
   
  Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.
   
  Οι θεραπείες με Fractional Laser συνήθως διαρκούν από 15-45 λεπτά
  Οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν τα καλύτερα αποτελέσματα μετά από 1 με 5 Fraxel θεραπείες.
   
 • Ορατά Αποτελέσματα:

   
  Το Fractional Laser λειτουργεί με τα φυσικά κύτταρα του δέρματος του σώματός σας κι έτσι τα αποτελέσματα συνήθως χρειάζονται 1 με 3 εβδομάδες για να τεθούν σε ισχύ.
   
  Οι περισσότεροι Fraxel ασθενείς αναφέρουν την αίσθηση ενός “ηλιακού εγκαύματος” αμέσως μετά τη θεραπεία, αλλά τα σχέδια θεραπείας μπορεί να διαφέρουν, οπότε ρωτήστε το γιατρό σας σχετικά με τις λεπτομέρειες της θεραπείας σας.
}
 
 
­
Real Time Web Analytics