­
210 36 33 200 - 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE

 

Υπάρχει τρόπος μείωσης της κυτταρίτιδας!

Κυτταρίτιδα - Υπάρχει τρόπος μείωσης της κυτταρίτιδας!H κυτταρίτιδα παρατηρείται στο 80-90%των γυναικών και πολύ σπάνια στους άνδρες. Κατά κανόνα η κυτταρίτιδα παρατηρείται στην περιοχή των μηρών ,των γλουτών, των γοφών και της κοιλιάς. Ενάντια στην κοινή γνώμη δεν έχει άμεση σχέση με το πάχος διότι κυτταρίτιδα παρατηρείται τόσο σε παχύσαρκα όσο και σε αδύνατα άτομα.
 
Ποιες μέθοδοι υπάρχουν για την αντιμετώπιση της;
Η μέθοδος LPG-Endermologie είναι η μόνη θεραπεία που έχει περάσει και τα δυο στάδια έγκρισης του FDA (1ο ασφαλείας και 2ο αποτελεσματικότητας) κάτι που το κάνει μοναδικό στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
 
Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές που υπάρχει τοπικό πάχος, χαλάρωση ή κυτταρίτιδα, με διαφορετικό πάντα πρόγραμμα στον υπολογιστή του μηχανήματος και εξατομικευμένο πρόγραμμα ανά περιοχή. Μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου και ιδιαίτερα την Άνοιξη λίγο πριν το καλοκαίρι όπου το ζητούμενο είναι τα «αποκαλυπτήρια» στην παραλία. Δεν ενδείκνυται στην διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε ηλικίες άνω των 65 ετών. Μετά την εγκυμοσύνη όμως έχει ευεργετικά αποτελέσματα, αφού υπάρχει ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς των ιστών και σύσφιξης. Με μια ειδική κεφαλή γίνεται κινητοποίηση και ομαλοποίηση των ιστών, διασπώντας τα υπερτροφικά λιποκύτταρα και χαλαρώνοντας τα μεσοκυττάρια διαφράγματα. Με την βοήθεια υπολογιστή η πίεση ή η αναρρόφηση που ασκείται στους ιστούς είναι διαφορετική σε κάθε σημείο ομαλοποιώντας έτσι τα ανεπιθύμητα λακουβάκια. Ταυτόχρονα με την υπεραιμία που δημιουργείται στην περιοχή έχουμε καλύτερη αιμάτωση, αποσυμφόρηση και αναζωογόνηση των ιστών.
 
Η κάθε συνεδρία διαρκεί 40΄ -50΄, είναι ευχάριστη όπως ένα ολόσωμο μασάζ και χρειάζονται 15-20 συνεδρίες ανάλογα πάντα με το πρόβλημα. Τα αποτελέσματα ειδικά στο τοπικό πάχος και τη διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος, μπορεί να είναι και μόνιμα. Για την κυτταρίτιδα ο βαθμός βελτίωσης του προβλήματος είναι ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε ένα αποτέλεσμα της τάξης του 40-70% καλύτερο από το υπάρχον πρόβλημα.
 
Μεσοθεραπεία
 
Είναι η ενέσιμη μορφή (σε αναλογία με την μηχανική του LPG) αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Πρόκειται για ουσίες που λειτουργούν καταλυτικά στις χημικές διαδικασίες του μεταβολισμού, επιταχύνοντας τις διεργασίες του σώματος-λιπόλυση, παραγωγή ελαστικών ινών και κολλαγόνου- κατά εκατοντάδες φορές.
 
Ανάλογα με το πρόβλημα υπάρχουν και αντίστοιχες ουσίες. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια μονοθεραπεία ενζύμων ή ένα κοκτέιλ από λιποδιαλύτες και συσφικτικές ουσίες εφόσον το πρόβλημα δεν είναι μόνο η κυτταρίτιδα αλλά και το τοπικό πάχος και η χαλάρωση. Η μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση στους μηρούς γλουτούς κοιλιά και μπράτσα και μπορεί να γίνει όλο τον χρόνο. Δεν ενδείκνυται σε άτομα που είναι αλλεργικά στις ουσίες που εγχέονται, σε εγκύους, αλλά και σε γυναίκες που θηλάζουν. Πριν την εφαρμογή απαιτείται ιατρικό ιστορικό για αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων και αν υπάρχει υπόνοια αλλεργίας δοκιμαστικό τεστ. Μετά την επέμβαση για ένα εικοσιτετράωρο απαγορεύεται το καυτό μπάνιο και η σωματική άσκηση. Ο συνδυασμός δε με τη μέθοδο LPG ανεβάζει κατά πολύ το ποσοστό βελτίωσης. Χρειάζονται 6-8 θεραπείες ανά 15 ημέρες και μία φορά το μήνα θεραπεία συντήρησης.
 
 
­
Real Time Web Analytics